Vapaaksi kuoresta
Vapaaksi kuoresta -kansikuva

HENKILÖKOHTAINEN OHJAUS

Henkilökohtaisessa ohjauksessa sinulla on mahdollisuus pysähtyä ja tarkastella jotakin arkielämäsi tilannetta joka aiheuttaa sinulle ahdistusta, syyllisyyttä, pelkoa tai jotakin muuta kärsimystä. Yhdessä paneudumme taustalla vaikuttaviin syihin, jotka kärsimyksen aiheuttaa. Ohjauksen aikana voi ilmetä kaikenlaisia ajatuksia ja tunteita, ja ne ovat kaikki tervetulleita. Riippuen tilanteestasi käytän apuna Self inquiry -menetelmää, ja jos olet kiinnostunut Ihmeiden oppikurssista, otan tämän myös huomioon. Paneutumalla lempeästi kärsimyksen syihin – tarkastelemalla, näkemällä, tuntemalla ja havaitsemalla asiat toisesta näkökulmasta – vaivaton vapautuminen toteutuu. Syyt, jotka aiheuttivat kärsimyksen, menettävät sekä henkisen että tunneperäisen otteensa.

Jos sinulla on jotain kysyttävää ohjauksesta, minulle voi laittaa viestiä ja kerron mielelläni lisää.

Ohjaukset ovat aina luottamuksellisia ja ne pidetään puhelimen, skypen tai zoom:n välityksellä. Tällä hetkellä teen ohjauksia myös kasvotusten os. Kappelinkulmantie 49b, 25390 Salo. Yhden ohjauksen kesto on 1-1,5h ja hinta toiveestasi riippuen 65-95e välillä. Valitse tämän hetkiseen talouteesi sopiva summa. Jos taloudellinen tilanteesi on tällä hetkellä hankala ja et kykene maksamaan täyttä hintaa, ota yhteyttä minuun ja katson tilanteen mukaan sopivan hinnan.

Jos olet kiinnostunut useammasta ohjauksesta, mahdollisuus on myös pakettihintaan. Teen myös pidempiaikaisia kuten 6 kk kestäviä sopimuksia. Pidempiaikaisissa sopimuksissa sinulla on mahdollista saada tukea säännöllisesti usean kuukauden aikana edullisempaan pakettihintaan. Jos olet kiinnostunut useammasta ohjauksesta pidemmälläkin aikavälillä, ota yhteyttä minuun ja katsotaan sinulle sopiva kokonaisuus.

Vapaaksi kuoresta

Copyright © 2020 Vapaaksi kuoresta | J8 Graphics