OHJAUS

OHJAUS

Kaipaatko tukea uskomusten purkamisessa?

Ahdistaako tai pelottaako sinua jokin tietty asia tai tilanne?

Haluaisitko selkeyttä johonkin mieltäsi askarruttavaan asiaan?

Henkilökohtaisessa ohjauksessa autetaan purkamaan uskomuksia itsestä, toisista ja yleisesti elämästä. Uskomukset ovat usein tiedostumattomia ja siitä syystä niitä saattaa olla haastavaa itse purkaa. Ohjauksessa autetaan juuri tiedostumattomien uskomusten purkamisessa. Ohjauksessa keskitytään usein kärsimystä tuottavien uskomusten purkamiseen, mutta muitakin uskomuksia voidaan halutessa purkaa.

Ohjaus on hyvin lämminhenkinen ja siinä edetään aina ohjattavan toiveiden mukaan. Uskomuksia purkaessa ilmenee usein paljon erilaisia tunteita ja ne kaikki ovat tervetulleita. Ohjauksessa ei voi mitenkään epäonnistua tai tehdä jotain väärin. Ohjauksessa tarvitaan ainoastaan avoimuutta ja uteliaisuutta katsoa sitä, mikä nousee esille.

Jos haluat yksittäisen ohjauksen tai ohjauspaketin, lähetä alla olevalla lomakkeella viesti Sannalle. Ohjaukset ovat luottamuksellisia ja ne käydään joko puhelimen tai skypen välityksellä.

Yksittäisen ohjauksen hinta on 85€ /1,5h.

Ohjauspaketit:

3 x 1,5h 1kk sisällä 235€

5 x 1,5h 2kk sisällä 385€

10 x 1,5h 4kk sisällä 745€

15 x 1,5h 6kk sisällä 1095€

Jos taloudellinen tilanteesi on todella hankala ja kaipaisit silti kovasti ohjausta, lähetä rohkeasti viesti ja kerro tilanteestasi.