Vapaaksi kuoresta
Vapaaksi kuoresta -kansikuva

VAPAAKSI KUORESTA -PÄIVÄ

Lämpimästi tervetuloa vapaaksi kuoresta -päivään.

Päivän aikana tutustutaan käytännön kautta mitä Self inquiry on ja paneudutaan yleisesti kärsimyksen syihin. Erilaisten harjoitusten kautta opitaan miten itseä koskevista tietoisista ja tiedostumattomista uskomuksista voi vapautua. Yhdessä tarkastellaan lisäksi eri pelkoja ja tutustutaan siihen, mitä tiedostumaton syyllisyys on. Yleisesti päivä auttaa vapautumaan eri kärsimystä tuottavista uskomuksista ja muistoista sekä niiden vaikutuksesta arkielämässä. Harjoituksilla on henkisen hyvinvoinnin lisäksi myös fyysisiä oireita parantava vaikutus.

Päivä pidetään Ystävyyden majatalossa klo 10.00-18.00. os. Kalkkilantie 74, 25110 Kruusila.

Paikkaan voi käydä tutustumassa täältä www.ystavyydenmajatalo.fi

Yhteinen ohjelma on lauantaina, mutta paikan päälle voi halutessaan tulla jo perjantaina rentoutumaan. Yöpyminen majatalossa maksaa 40€. Myös lauantaina on mahdollisuus jäädä yöksi. Yöpyminen on vapaaehtoista.

Osallistujamäärä on max 8 henkilöä + ohjaajat (Sanna & Luke).

Ryhmään osallistuminen on 95€/henk. Lounaan hinta on 5€. Kahvi/tee kuuluvat hintaan. Majatalossa on tarjolla myös aamupala ja päivällinen 5€/kpl. Illalla mahdollisuus on myös saunomiseen. Halutessasi voit ottaa mukaan omat saunajuomat sekä muuta naposteltavaa.

Paikanpäälle on mahdollista saada kyyti sovittaessa perjantaina Salon juna-asemalta tai Turun moottoritien varrelta pysäkiltä (Suomusjärvi Kivihovi). Osa busseista pysähtyy myös pysäkillä (Kruusila), josta on 600m kävelymatka paikanpäälle. Tarkemmat tulo-ohjeet löytyvät täältä ystavyydenmajatalo.fi/lahestymisohjeet

Puhekieli ryhmässä on suomi.

Ilmoittautumiset:

sanna@vapaaksikuoresta.com

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää päivään liittyen, otathan yhteyttä.

♥ Sanna & Luke

Vapaaksi kuoresta

Copyright © 2020 Vapaaksi kuoresta | J8 Graphics