Vapaaksi kuoresta
Vapaaksi kuoresta -kansikuva

VAPAAKSI KUORESTA -PÄIVÄ

Kuka sinä olet

Lämpimästi tervetuloa vapaaksi kuoresta -päivään ♥

Päivä on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut tutkimaan kuka oikeasti olet. Käymme läpi miten käsitys itsestämme muodostuu, minkälaisia vaikutuksia sillä on, kuinka nähdä tarinamme läpi ja kuinka päästää irti rooleista, jotka eivät tunnu luonnollisilta. Sinulla on mahdollisuus tutustua itseesi pintaa syvemmältä. Tukena tässä on lempeä self inquiry –menetelmä. Tutustumme tähän menetelmään käytännön kautta.

Yhteinen tapaaminen pidetään Ystävyyden majatalossa la 6.5.23 klo 10-18.

os. Kalkkilantie 74, 25110 Kruusila.

Paikkaan voi käydä tutustumassa täältä www.ystavyydenmajatalo.fi

Yhteinen ohjelma on lauantaina, mutta paikan päälle voi halutessaan tulla jo perjantaina rentoutumaan. Yöpyminen majatalossa maksaa 40€. Myös lauantaina on mahdollisuus jäädä yöksi. Mahdollisuus on myös saunomiseen. Yöpyminen on vapaaehtoista.

Ryhmään osallistuminen on 95€ / henk. Lounaan hinta on 7€. Kahvi/tee kuuluvat hintaan. Majatalossa on tarjolla myös aamupala ja päivällinen. Täysihoito on 61€ / vrk / hlö. Omat eväät voi myös ottaa mukaan.

Paikanpäälle on mahdollista saada kyyti sovittaessa perjantaina Salon juna-asemalta tai Turun moottoritien varrelta pysäkiltä (Suomusjärvi Kivihovi). Osa busseista pysähtyy myös pysäkillä (Kruusila), josta on 600m kävelymatka paikanpäälle.

Osallistujamäärä on max 8 henkilöä + ohjaajat (Sanna & Luke).

Puhekieli ryhmässä on suomi.

Ilmoittautumiset:

sanna@vapaaksikuoresta.com

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää päivään liittyen, otathan yhteyttä.

♥ Sanna & Luke

Vapaaksi kuoresta

Copyright © 2020 Vapaaksi kuoresta | J8 Graphics